313
Niall Horan poludeo: Directionerke došle do njegovog broja, zvale ga bez prestanka!

Niall Horan poludeo: Directionerke došle do njegovog broja, zvale ga bez prestanka!

313
SHARE

Exclusive... One Direction Boys Head Out To Their Concert In Belgium ***USA, SOUTH AMERICA, CANADA AND OZ ONLY***

Niall Horan ostavio je u ponedeljak na svom tviteru poruku u kojima napada ljude koji nemaju nimalo poštovanja prema njemu, a sad znamo i zašto ju je ostavio.

Niall je napisao: “Neki ljudi nemaju nimalo poštovanja! Nikad nisam čuo ovakve stvari tokom celog svog života!” Kako prenosi Unreality TV, problem je nastao jer je dan od telohranitelja momaka greškom objavio Niallov broj na tviteru. Nakon toga, mladog Irca zvale su stotine devojaka koje baš i nisu uspevale da iskontrolišu svoje emocije, pa se inače mirni i nasmejani momak prilično razljutio! Sve se završilo tako što je Niall morao da kupi novi broj telefona, a to je za njega učinio šef obezbeđenja, Paul Higgins.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

25 KOMENTARA

  1. Ja sam cula da je Paul slucajno stavio svoj broj, i da su ga one zvale dok je on bio u bolnici, sad ne znam sta je tacno….

  2. U pravu si, Paul je slucajno tweetovao njegov broj telefona umesto da posalje Direct Message, i onda je obrisao taj tweet ali je vec bilo kasno. Directionerke su pocele da ga zovu i trazile broj momaka. Novorodjeno dete mu je u bolnici (u inkubatoru), ali on nije bio u bolnici jer je tad bio u Nemackoj ili Danskoj, ne znam tacno.

    • “novorodjeno dete mu je u bolnici (u inkubatoru), ali on nije bio u bolnici jer je tad bio u Nemackoj ili Danskoj, ne znam tacno.”
      Cije dete????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.