314
Niall Horan: Poljubac sa Katy Perry bio je nezaboravan

Niall Horan: Poljubac sa Katy Perry bio je nezaboravan

314
SHARE

Iako se šuškalo da se viđa sa Demi Lovato, izgleda da je Niall Horan potajno zaljubljen u Kejti Peri. Pevač One Directiona priznao je da je ona najlepša žena koju je poljubio. 

Poljubac se dogodio na dodeli MTV VMA nagrada u septembru kada su momci iz benda izašli na binu da preuzmu jednu od tri nagrade te večeri. Iako se to desilo pre skoro dva meseca, Niall i dalje ne može da zaboravi taj poljubac. “Bilo je neverovatno i veoma ljubičasto. Imala je ljubičasti ruž za usne”, otkrio je on.

I pored ogromne popularnosti, Niall trenutno nema devojku i kaže da, za razliku od njegovog kolege iz benda Harryja Stylesa, niije ženskaroš. “Nisam osoba koja voli da flertuje, samo pokušavam da budem ono što jesam. Imam mnogo dobrih prijateljica”, priznao je on.

 

foto: sipa press

9 KOMENTARA

  1. oj dobro shvatili smo! morate li istu vijest ponavljati 10 puta, ali ozbiljno sad ovo sam pročitala na ovom sajtu 5 puta najmanje -.-

  2. jos nije poljubion moje usne….ali poljubice…i nije zaljubljen u katy on nju postuje jer ga je ona progurala kroz X-factor….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.