516
Niall Horan otkriva: Svađamo se oko toga ko ima više pratilaca na...

Niall Horan otkriva: Svađamo se oko toga ko ima više pratilaca na Twitteru

516
SHARE

niall

Iako izgleda da su momci iz One Directiona dobri prijatelji i da se podjednako dobro slažu i na sceni i van nje, Niall Horan otkrio je da često umeju da se posvađaju kada se započne razgovor na temu ko je najpopularniji na Twitteru.

Niall je otkrio da iako su oni jako dobri prijatelji, broj pratilaca na Twitteru je nešto oko čega se stalno nadmeću, ali je sve to samo iz šale. “Često se zezamo na taj način, hvalimo se ko ima više pratilaca, i to je stvarno smešno i zabavno”, rekao je on gostujući na jednoj irskoj radio stanici. “Znam da to zvuči kao kliše, ali šta god da je dobro za One Direction, dobro je i za mene.”
Trenutno Harry vodi među momcima iz benda sa 13,3 miliona pratilaca, dok je Niall na drugom mestu sa 11,7 miliona. Liam Payne i Louis Tomlinson imaju po 10,7 miliona pratilaca, dok je Zayn Malik, koji nije toliko aktivan “tviteraš” na poslednjem mestu sa “samo” 9 miliona.
Niall je otkrio i nešto o njihovom dugoočekivanom 3D filmu “This Is Us”, koji će biti objavljen ovog leta, pošto je rekao da će fanovi i javnost imati priliku da ih vide i u drugom svetlu, kao obične momke i prijatelje.
Ovog vikenda, momci iz One Directiona biće gosti na venčanju Harryjeve mame Anne Cox, koja će se udati za svog dugogodišnjeg partnera Robina Twista.

Izvor: Life Content

21 KOMENTARA

  1. slatkisi!♥♥♥♥♥tako su slozni i svadjaju se oko gluposti…..mislim slazu se bolje od moje sestre i mene a mi smo rod a oni nisu…..hahhahaha…..jedva cekam film!!!!

  2. Uplasi me!! :OO Kad sam procitala naslov,skameila sam se .__. Ma ne mogu oni da se posvadjaju,oni su BFF <33 A This Is Us ce biti najgledaniji film u istoriji!! <33

  3. Sad Harry svaki dan:”Nja nja nja ja imam najviše pratilaca” Xd Šalim se xD

  4. Pa,Zayn,ne provodi vreme na twitter-u jer ima dosta hejtera zbog religije zato ima najmanje..A trebao bi da ima najvise jer je najlepsi. ^____^ :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.