Start Stars Hot News! Niall Horan otkriva kakve devojke voli: “One koje znaju da sviraju su...

Niall Horan otkriva kakve devojke voli: “One koje znaju da sviraju su vrlo privlačne!”

SHARE

niall

Uskoro ćemo imati prvo One Direction venčanje, pošto je Zayn Malik zaprosio Perrie Edwards, pa je i Niall verovatno počeo da razmišlja o tome da se jednog dana skrasi. On je otkrio da ga privlače žene koje umeju da sviraju neki muzički instrument, čime je dodatno “potpalio” glasine da je u vezi sa Ellie Goulding.

Pevač One Directiona nije imao pratilju na premijeri njihovog prvog filma “This Is Us”, pre dve večeri u Londonu, ali su se zato Liam i Zayn pobrinuli da od večeri naprave spektakl, pošto je Liam predstavio svoju novu devojku Sophiu Smith, a Zayn objavio da se verio sa Perrie Edwards.
S obzirom da je Niall jedini član benda koji svoj emotivni život vešto krije, ali on tačno zna kakav tip devojke traži, a u to se uklapaju i njegove koleginice sa muzičke scene. “Želim devojku koja svira gitaru ili tako nešto. Devojke koje umeju da sviraju instrumente su veoma privlačne, tako da mi to ne bi smetalo. Ipak, nije mi važno da li je devojka poznata, sve dok je fina”, otkrio je Niall za The Sun.
Mnogi su ovo shvatili kao potvrdu glasina da se pevač zbližio sa mladom Ellie Goulding tokom V festivala prošlog vikenda, gde su navodno viđeni u zajedničkom društvu.

elllie

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR