Start Stars Hot News! Niall Horan: “One Direction su pomalo ludi, nezreli i postajemo još luđi”

Niall Horan: “One Direction su pomalo ludi, nezreli i postajemo još luđi”

SHARE

Iako se procenjuje da članovi 1Dja vrede više od 100 miliona evra, Niall priznaje kako oni baš i ne vode računa o novcu, već da su čak sve nezreliji.

null

Irski šmeker tvrdi da su momci potrošili tonu novca u jednom kazinu u Australiji tokom turneje u aprilu mesecu. “Ja sam dobio 100 funti i stao sam na tome. Za druge mogu samo da poručim ‘Nemam komentar’. Hajde da samo kažemo kako je izgubljeno mnogo novca. Mnogo”, istakao je u razgovoru za The Sun. “Da budem iskren, pojma nisam imao šta se dešava.”

null

Objašnjavajući kako će momci uvek biti momci, on je dodao: “Mislili smo kako je to smešno. Mislimo smo ‘Imamo 18 godina, ovo je prvi put da možemo da potrošimo malo novca jer smo na putu. Kao i većina gluposti koju pravimo, i ovo je izgledalo kao dobra ideja. Jednostavno postajemo sve luđi s godinama”, našalio se. “Pomalo smo ludi i tako nezreli. Neverovatno je kakve se stvari dešavaju.”

Pre neki dan smo bili u studiju Eda Sheerana gde smo se gađali lubenicom. “Otvorili smo je i počeli da se gađamo. Momci su podigli Harryja i bacili ga na nju. Ko to još radi?”, upitao se. Da Nialle, i nama se čini da je to potpuno ludo!

OSTAVI KOMENTAR