229
Niall Horan oduševljen novom Biebsovom pesmom: “Ovo je hitčina!”

Niall Horan oduševljen novom Biebsovom pesmom: “Ovo je hitčina!”

229
SHARE

null

Justin Bieber nedavno je objavio pesmu “That Power” koju je snimio zajedno sa will.i.amom a Niall Horan iz One Directiona jako je zadovoljan kako ona zvuči.

“Ovo je hitčina”, poručio je Niall svojim sledbenicima na tviteru, kojih ima više od 10.5 miliona. Time je mladi Irac potvrdio da 1D ne vide Jusa kao svog rivala već kao prijatelja, kao i da se iskreno raduju njegovim uspesima. Niall je prošle godine hvalio Justinov novi album, čestitajući mu na njegovom izlasku.

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Bas lepo.. Oni nikada nisu bili u svadji ali su BELIEBERI i DIRECTIONARI vecito svadjali ko je bolji… Zbog toga je nastala ta borba…

  2. Naslov *___* “HITČINA” :D Ma kad se nešto prevede sa Engleskog na bosansko/srpsko/hrvatski to dere :)

  3. @BRAVO Ne znam odakle vam inspiracija za lazne vesti, ali Niall nije twittovao nista u vezi te pesme, koja je u stvari will.i.am-ova pesma na kojoj Jus samo gostuje :P (nohate obozavam i 1D i Jusa, al stvarno nije fora da izmisljate tako nesto).
    I pre nego sto lupite minus, proverite, zato sto ja jesam, i znajuci kako BRAVO kasni po nekoliko dana proverila sam njegov twitter nalog 2 nedelje unazad. NIGDE NIJE SPOMENUO JUSTINA.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.