440
Niall Horan odbio dejt sa Selenom zbog straha od reakcije Justina Biebera?

Niall Horan odbio dejt sa Selenom zbog straha od reakcije Justina Biebera?

440
SHARE

null

Pre nekoliko meseci pojavila se glasina kako su Niall Horan i Selena Gomez vrlo zainteresovani da se upuste u vezu, a jedan insajder kaže kako su te informacije bile istinite.

null

Kako prenosi časopis Now, nakon Seleninog raskida s Justinom, njena najbolja prijateljica Taylor Swift želela je da Sel spoji sa Niallom, a mladi pevač to nije prihvatio iz samo jednog razloga – bojao se da ne pokvari svoje prijateljstvo s Justinom Bieberom. “Njih dvoje su prijatelji, ali Niall nije želeo da se upušta u vezu sa Selenom kako ne bi povredio Justina. “Znao je da bi odlazak na dejt sa Selenom značio početak rata s Justinom.” S obzirom da su Selena i Justin ponovo bliski, čini se da je mladi Irac doneo pravu odluku!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

33 KOMENTARA

  1. AHHHHH…………………… kako ja Naill ovde SEXY omg pa sigurno bio lep par sa Selenom da su zajedno BILO BI LUDO!!!! Ali PRIJATELJSTVO jace od svega!!! :D

  2. Niall <3333
    Dobro je sto je odbio dejt sa Selenom. Nikako nisu dobar par!
    Unistilaa je Justina, a sad hoce i Niall-a. E pa nece moci!! Niall ljubavi volim te! <33333

  3. Jaoooooooooooooooooooooooooo.Mislim da je laž,al’ et’..Ipak fino je ako je to uradio za svog prijatelja (Ako je istina) :3

  4. mrs. styles upravu si! Sve što Taylor smisli je nemoguće! Samo je htela da zbliži Selenu i Nialla da bi pokvarila Seleninu i Justinovu vezi i da bi uništila Justinovo i Niallovo prijateljstvo! Šta reći sem toga da je Taylor ODVRATNA! 
    Ajde samo lupajte minuse sada! Briga me!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.