574
Niall Horan o susretu sa Cristianom Ronaldom: “Nisam mogao da verujem koliko...

Niall Horan o susretu sa Cristianom Ronaldom: “Nisam mogao da verujem koliko je opušten!”

574
SHARE

Harry Styles & Niall Horan Play A Round Of Golf In Australia

Pevač One Directiona Niall Horan ispričao je poneke detalje o susretu sa fudbalerima Rel Madrida, te rekao da ga je naviše oduševio Cristiano Ronaldo, za kojeg kaže da je mnogo opušteniji nego što je mislio.

Niall je sa svojim kolagama iz 1Dja bio u poseti jednom treningu čuvenog španskog kluba, u zamenu za karte za njihov koncert, za kćerku Realovog menadžera Josea Mourinha. Pre susreta sa Ronaldom, Niall kaže da je mislio da je 28-godišnji fudbaler uobražen.

Christiano Ronaldo Is New Face Of Time Force Watches

“To je bio dobar dan. Jose je zaista divan čovek, a nisam mogao da poverujem koliko je Cristiano Ronaldo bio ljubazan. Mislio sam da će biti nadmen, ali nije, on je najveći šaljivdžija u timu”, ispričao je Niall za The Sun.

Autor: Life Content
Foto:

12 KOMENTARA

  1. Veliki sam fan Ronalda vec dugo vremena,ali iskreno,dugo sam smatrala da je pomalo arogantan i narcisiodan…Medjutim,gledajuci snimke sa treninga Reala,njegove intervjue i citajuci o njemu kao o humanom i dobrom momku koji je spreman pomoci, totalno sam promijenila misljenje…:)

  2. Zaista sam veliki fan Ronalda i volim 1D,tako da sam bila presrecna kad sam saznala da su momci upoznali Ronalda i ostale igrace Reala,ali mi je i zao sto su nisu bili i Harry i Zayn..Mislim da bi slika na kojoj su Zayn i Ronaldo bila naaajsavrsenija na svetu :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.