247
One Direction poručuju: “Ne vidimo neku svađu zbog koje bismo se rastali”

One Direction poručuju: “Ne vidimo neku svađu zbog koje bismo se rastali”

247
SHARE

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Momci iz One Directiona govorili su za časopis Top of the Pops i još jednom istakli da se odlično slažu. Ipak, Niall Horan ističe kako je siguran da bi većinu prepirki započeo Louis Tomlinson.

Govoreći za časopis, Liam je poručio: “Neću vas lagati i reći da se nikad ne svađamo, jer se to dešava svima, posebno kad ste svi u istoj situaciji. Ipak, iznenađujuće je koliko se dobro slažemo. Ne vidim neku svađu zbog kojeg bismo se rastali.” Harry kaže kako se njihove rasprave vode jedino oko bezazlenih gluposti, kao što je izbor hrane. “Da budem iskren, stvarno se ne prepiremo često. Ako to i činimo, onda je to obično jer ne možemo da se odlučimo gde ćemo na večeru!

EXCLUSIVE-CANNES: 2013 Nrj Music Awards, Ceremony.

“Ipak, ako je neko sklon prepiranju u našoj grupi, to je onda Louis!”, dodao je Niall, pokazujući prstom na svog prijatelja. Liam je na kraju još dodao kako se svi odlično zabavljaju dok su na turneji. “Stvarno se dobro slažem i stalno se šalimo. Mi smo kao deca u školi koja se smeju svojim forama a koje njihovi nastavnici ne kapiraju.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

18 KOMENTARA

  1. ♥♪♫I LOVE ONE DIRECTION♫♪♥Super je da se slazu kako bi izgledalo na koncertu da nije tako…Bila bi samo svadje….Bas ovako>Hazza bjezi….Zayn odmakni seee…Louis ne diraj to…Niall smetas miii…Liam reci muu….!!!hahahahahah ali super je da nije tako ….

  2. kazu kao ” Mi smo kao deca u školi koja se smeju svojim forama a koje njihovi nastavnici ne kapiraju.” a oni su mi kao pa nesto veliki,mislim stariji su od nas ali Harry ima 19 godina

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.