423
Niall Horan o Justinu Bieberu: “On je super-talentovan tip”

Niall Horan o Justinu Bieberu: “On je super-talentovan tip”

423
SHARE

Niall Horan smatra Justina Biebera jednim od svojih velikih prijatelja a kaže i da je pre karijere u 1Dju bio pravi Belieber.

null

Iako su sad obojica vrlo slavni, Niall kaže da je za njega Justin u neku ruku i dalje idol. “Justin je super-dobar momak.”, rekao je za Now magazin. “Kuliramo, gledamo TV i igramo se na PlayStationu – ponašamo se kao obično momci.” Jus je tokom septembra boravio u Londonu, a tom prilikom posetio je Niallovu kuću gde su organizovali svirku.

null

“Justin je bio neko koga želim da imitiram. Bio sam njegov veliki obožavalac. On je super-talentovan tip. Čak i kad sviramo na gitari, jedva čekam da ga čujem kako peva. Ima sjajna pluća a zna i da igra. Bio sam na probama za njegovu turneju – to je neverovatno.”

FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. realno svi poznati kazu ovo sto je i nial rekao o justinu,ja nzm ko je taj od poznatih ko nije pohvalio Justina pocevsi od velikih zvezda(najvecih)poput Rihane,Jay Z-a…

  2. On je savsen, bas mi je drago sto se One direction i Jus druze, ali ne razumem Belibere zasto mrze Directionere kada se ovi medjusobno postuju! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.