465
Niall Horan: Ne snalazim se sa devojkama!

Niall Horan: Ne snalazim se sa devojkama!

465
SHARE

'One Direction: This Is Us' Premiere After Party

Iako se za Nialla Horana priča kako je on u tajnosti najveći zavodnik u One Directionu, a ne Harry Styles, mladi Irac navodi da puno toga ne zna, pa se za savet obraća Louisu Tomlinsonu.

“Louis je momak kog je dobro pitati. On je uvek dobar izbor za priču o devojkama i takvim stvarima” kaže Niall za časopis Top of the Pops. “Mislim da jedno 60 procenata vremena provodimo pričajući o devojkama. Da li većinu vremena provodimo pričajući o njima? Zavisi. Ako neko ima problem s devojkom, onda pričamo o tome, ali ako toga nema, onda idemo na spavanje!”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

24 KOMENTARA

 1. Ćao društvo! Samo da javimo, poslali smo pismo organizatorima koncerata i dobili smo odgovor! Objavićemo sve uveče, kad se svi vratite iz škole :)

 2. @smiler hhahahahahahahahaah  umrecu o boze sta vam nece pasti na pamet. . ljubomorna sam zasto pricaju o devojkama ????????? joj duseee

 3. @BRAVO HVALA VAM ZA SVE STO STE RADILI ZA NAS PROTEKLIH GODINA,A NAROCITO SADA KADA IMAMO NAJVECE SANSE DA UPOZNAMO NASE IDOLE!!!! HVALA VAM ZA SVE,NIKADA VAM OVO NECEMO ZABORAVITI I BICEMO VAM ZAHVALNI DO KRAJA ZIVOTA!!!! DUGUJEMO VAM I ODUZICEMO SE NAJBOLJE STO MOZEMO!!!! NADAMO SE DA SU DOBRE VESTI U PITANJU!!!JEDA CEKAM!!!! SMISLILA SAM NAZIV ZA “FANOVE” @BRAVA,TO JEST NJEGOV VERNE CITAOCE,A TO JE BRAVOTIC,JEL SE SLAZETE!!!! MOLIM VAS ODGOVORITE MI NA KOMENTAR DA BI ZNALA DA STE VIDELI MOJU PORUKU,MOLIM VAS!!!! HVALA VAM ZA SVE!!!!!! #PROUDBRAVOTIC!!!!

 4. KOJI LIK,KAKO JE SAMO SMEŠAN,KRALj MOJ LEPI NAJLEPŠI LUDI SLATKI SMEŠNI VELIKODUŠNI PAMETNI… DA NE NASTAVLJAM. :)

 5. @BRAVO DEFINITIVNO NAJBOLJI CASOPIS NA SVETU! NADAM SE DA SU NEKE DOBRE VESTI :D I’M BRAVOTIC FOREVER! HVALAHVALAHVALA VAM!! <33333333333333 Eh, da… ja bi u sledecem broju malo vise Taylor Swift<3 ili bar njen poster posto je OBOZAVAM <13

 6. OMG! BRAVOMOJ DRUGI IDOL!!!!!

  nadam se da ces mene,malog swifteja ,obradovato za kraj nedelje

  ak nista,nadam se dobrim vestima za druge fanove

  ovde sam tacno u 19:00

  love ya bravo :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.