Start Stars Hot News! Niall Horan moli fanove za privatnost: “Nisam video porodicu četiri meseca!”

Niall Horan moli fanove za privatnost: “Nisam video porodicu četiri meseca!”

SHARE

One Direction Receives A Warm Greeting At Heathrow Airport

Niall Horan zamolio je svoje fanove putem Twittera da poštuju njegovu privatnost kako bi dobio zasluženi odmor sa porodicom nakon meseci provedenih na turneji.

Slavni pevač i jnegove kolege iz benda One Direction konačno su stiglu kući ove nedelje po završetku njihve velike turneje “Take Me Home” koja je trajala 134 dana, pošto su od februara putovali svetom. Dok je Zayn iskoristio pauzu da se vidi sa svojom verenicom Perrie, a Harry da se dobro naspava, Niall se zaputio kući kako bi proveo vreme sa svojom porodicom.
“Nisam video svoju porodicu četiri meseca! Bio bih vam jako zahvalan ako bih mogao da provedem neko vreme sa njima. Hvala vam na poštovanju”, napisao je Niall fanovima na Tviteru i tako ih zamolio da ga na neko vreme ostave na miru.
A kada Niall nije kod kuće, uvek može da se osloni na svoje dobre prijatelje Marvina Humesa iz grupe JLS i njegovu suprugu Rochelle, koji su nedavno izjavili da su oni pevaču 1Dja poput starijeg brata i sestre. Njihovo prijateljstvo seže još otkako je Niall učestvovao u X Factoru pre tri godine, a oni kažu da se on divno slaže sa njihovom kćerkicom Alaiom.
“Niall je sjajan sa Alaiom. Mi smo kao njegovi stariji brat i sestra, pošto je većina njegove porodice u Irskoj. On je divna osoba, povezali smo se od samog početka kada je bio u X Factoru”, rekao je Marvin i dodao:
“Tražio mi je savet na početku i neverovatno je videti One Direction kako postiže toliki uspeh.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR