374
Niall Horan krije romansu sa Zoe Whelan?

Niall Horan krije romansu sa Zoe Whelan?

374
SHARE

'One Direction: This Is Us' Premiere After Party

Kako prenose britanski mediji, Niall Horan ponovo je u vezi sa irskom manekenkom Zoe Whelan ali se trudi da tu informaciju po svaku cenu sakrije od javnosti.

Zoe i Niall bili su u vezi nekoliko meseci, a ona je čak i bila gošća na venčanju pevačevog brata. Zbog brojnih obaveza morali su da se raziđu ali sad u navodno ponovo zajedno. “Niall želi da sve bude dobro sakriveno, jer oseća da im veza neće opstati ukoliko ih svi budu gledali. On je lud za njom a kad je u Irskoj, skoro svaki sekund provode zajedno”, tvrdi jedan insajder.

zoe-whelan

“U poslednja tri meseca ona ga je srela četiri puta u Londonu. Iako bi voleli da se o njihovoj vezi ne zna ništa, oni se viđaju više nego što se misli a Zoe je redovna gošća na koncertima One Directiona”, dodaje isti izvor. “Svi članovi benda ga podržavaju a Niall je uvek osećao kako je ona devojka s kojom želi da bude u pravoj vezi.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

29 KOMENTARA

  1. - Naravno kao i svaka Directionerka mastam da cu se udati za Nialla, ali budimo realni, necu. Ako je on srecan, ja sam jos srecnija♥ 

  2. Meni samo nije jasno on je rekao da nikada nebi mogao da bude sa manekenkom jer su mu one presavrsene a on nije(potpuna laz)to me je malo razocaralo
    ne hejtujem devojku
    ako je on srecan onda sam ja jos srecnija <33

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.