410
Niall Horan: Kolena su mi loša, moraću da prekinem pevačku karijeru!

Niall Horan: Kolena su mi loša, moraću da prekinem pevačku karijeru!

410
SHARE

Harry Styles & Niall Horan Play A Round Of Golf In Australia

Siroti Niall Horan otkriva kako već ima dosta problema sa svojim kolenima, zbog čega smatra da će morati da okonča svoju pevačku karijeru pre vremena.

Upitan da li misli kako će biti na sceni i kad bude imao blizu 70 godina, poput sjajnog lidera Rolling Stonesa, Micka Jeggera, Niall je rekao za The Sun: “Jagger to može ali ne mislim kako bih ja to mogao. Imam loša kolena.” Ipak, Directioneri očigledno ne moraju da brinu, jer čak i ako je mladi Irac u pravu, očigledno je da govori o dalekoj budućnosti. Sa druge strane, isti časopis ranije je preneo kako Harry Styles želi karijeru baš poput Jaggerove pa da zbog toga jako vodi računa o tome šta jede i kako vežba, pa čak i da je krenuo na časove baleta.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

 1. Cekajte,nisam razumela bas poentu ovog teksta.Da zavrsi sa karijerom zbog kolena?Pa zar mu kolena trebaju da bi pevao? o.O Samo se nadam da se nece raspasti.

 2. Ljudi,harry ce da napusti bend-to je stari trac.ali,svako se pita zasto.
  odgovor je tu:
  .
  .
  .
  .
  .
  HARRY ZELI DA BUDE BALERINA!!!
  hahahahaha

 3. @dfgh Samo da ti napomenem: Niall uvek nosi ove naocare, ne samo u poslednje vreme:)
  Ha, ne pricajte svasta. Uostalom, u tekstu nigde ne pise da ce iko od njih napustiti bend, zar? Niall kaze da sigurno nece biti pevac kad ostari, jer ne moze da skace i da bude toliko aktivan na sceni. Ne fantazirajte:)

 4. Well,my friend tell me what write here,and i want to say:
  THAT’S NOT TRUE JUST LIKE THAT THING WITH NIALL’S TATTOO.
  I’m from Bradford,and i just wanna tell you,with Niall is everything okay,you understand?!
  If you doesn’t speak english,please someone translate them.

  • Ahahahhaha, nasmeja meee xD I don’t think you live anywhere near Britain, because if you lived there, you would know something about English. 
   “Well, my friend TOLD me WHAT IS WRITTEN HERE, and I want to say:
   THAT’S NOT TRUE JUST LIKE THAT THING WITH NIALL’S TATTOO.
   I’m from Bradford, and i just wanna tell you, with Niall EVERYTHING’S/ EVERYTHING IS okay, you understand?!
   If you DON’T speak english,  SOMEONE PLEASE  translate THIS.”

 5. aaa……. dzabe kad on nebi precto da peva mam makar i polomio i ruke i nogi…jer zda da 1000…0000… directionera ga vole!!!!!!

 6. o sacuvaj boze,prepali ste me bravo na smrt! hahah ja sam pomislila kao da ce se raspasti zbog kolena u skorijoj buducnosti,a vi govorite za 70 godina…. mada da razjasnimo sve,oni se NIKAD nece raspasti,tako da smo mirni <33333333333 a moj Nialler dusica,bice on dobro ljubav najveca <3333333333 1D FOREVER <33333333333333333333

 7. come on xD hahha ovaj naslove nema veze s’ vezom xD msm niall brate i da ima problema sa kolenom….sto bi prestao da peva pa ne peva covek kolenom…i msm nzm i cemu je fora XD….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.