1262
Niall Horan: “Jednom me je jurilo 300 devojaka!”

Niall Horan: “Jednom me je jurilo 300 devojaka!”

1262
SHARE

Momci ni u jednom trenutku ne mogu da se opuste, a Niall to potvrđuje pričom da ga je nekoliko stotina devojaka jurilo kroz šoping centar.

Photobucket

Pričajući o tome kako provodi slobodno vreme, on je rekao: “Morate tome da pristupite na pravi način. Naravno da ne mogu reći ‘Oh, idem tamo na ručak’. Morate da razmislite o tome na minut. Možete uraditi sve te obične stvari, ali to postaje sve teže. Pre neki dan hteo sam da kupim šešir. Bio sam u društvu dva telohranitelja kad su nas u šoping centru napale obožavateljke. Bilo ih je 200 ili 300 koje su me pratile.” Ipak, on kaže da se ne ljuti, jer zna da je to deo njegovog posla kao i da i bez fanova bend ne bi ni postojao.

201 KOMENTARA

  1. pa bravo cas kaze kao ne kriju oni simpatije jedno prema drugom, redovno se cuju preko skajpa, proveo je dan sa njom i njenom porodicom… onda kazu kako ona zeli da se usresredi na karijeru, da ne zeli da bude u vezi ni sa kim, a Niallu se ona bas svidja itd. U glavnom i ja mislim da brvo malo laze… MOGUCE da se ni ona njemu  svidja kao prijateljica, stvarno vise ne znam sta da mislim… u svakom slucaju tu sam da ga podrzim

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.