177
Niall Horan imao tajnu romansu sa Amy Green

Niall Horan imao tajnu romansu sa Amy Green

177
SHARE

Niall Horan je prošlog novembra navodno imao kratku vezu sa studentkinjom Amy Green, ali nove informacije otkrivaju da je par ostao zajedno sve do nedavno, kada je pevač One Directiona raskinuo jer ima previše obaveza.

Niall je navodno rekao Amy da nema vremena za ljubav. “Nažalost, Niall i Amy su raskinuli. On je okončao vezu, jer nema dovoljno vremena da bi joj se posvetio. Naravno, ona je bila razočarana jer je pre Nialla imala drugog dečka, kojeg je ostavila zbog njega. Ipak, ostali su u dobrim odnosima”, otkrio je izvor za Sunday Mirror. Sa druge strane, jedan drugi izvor kaže da je pravi razlog raskida to što je Amy smatrala da je 19-godišnji pevač nezreo. “To je bila njegova prva prava veza, dok je Amy imala nekoliko romansi ranije. Imali su glupe svađe i videlo se da to neće potrajati.”

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. ahaaaaaaaaaaaaa, ona do juce nije postojala a danas se pouzdano zna da je raskinula sa niallom a da i ne pominjemo da se na svaka 3-4 dana pojave izvori bliski paru koji tvrde da je on u vezi sa nekom devojkom

  2. Oni uvek lazu -.-
    Niall je rekao da ne bi krijo svoju vezu sa nekom devojkom..I to je velika laz amin za budale amin +

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.