Start Stars Hot News! Niall Horan i Ellie Goulding raskinuli posle samo 27 dana?

Niall Horan i Ellie Goulding raskinuli posle samo 27 dana?

SHARE

Ellie_Goulding

Niall Horan i Ellie Goulding navodno su bili u vezi samo 27 dana, pre nego što je pevač One Directiona raskinuo jer želi da uživa u svojoj mladosti.

Britanski list The Sun prenosi da su se između njih dvoje rodile emocije, ali da Niall nije bio spreman za vezu. “Sve je gotovo između Nialla i Ellie. Raskinuli su. Očigledno je da je između njih postojala privlačnost, ali Niall je mlad momak koji samo želi da uživa u životu”, rekao je izvor.
Slavni par prvi put je viđen zajedno na V Festivalu u Velikoj Britaniji prošlog meseca, a Ellie je potom odbila da govori o njihovoj romansi. “Ne mogu da govorim o Niallu. Neću više govoriti o svom ljubavnom životu jer to uvek ima loše posledice”, rekla je 26-godišnja pevačica, ali je otkrila da je dobijala svakakve pretnje od Directionera kada je ova priča objavljena. “Dobijala sam neke interesantne tweetove. Srećom, nisam to uzela previše ozbiljno. Iskreno, ne mrzim nikoga, ali bar su fanovi One Directiona veoma strastveni i moji fanovi su veoma strastveni takođe. Ne bih volela kada ljudima ne bi bilo stalo do onoga šta oni misle.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR