187
Ni ona ne može da mu odoli: Emma Watson opčinjena Harryjem Stylesom

Ni ona ne može da mu odoli: Emma Watson opčinjena Harryjem Stylesom

187
SHARE

Na dugoj listi obožavateljki mladog pevača definitivno se nalazi i Emma, koja je kroz šalu flertovala sa njim na Twitteru.

null

Emma je gostovala u šou Nicka Grimshawa, velikog prijatelja Harryja Stylesa, sa kojim je razgovarala o svom filmu “Perks of Being a Wallflower”. Nakon intervjua ona je dobila inspiraciju, pa je tvitovala Harryju Stylesu, napisavši: “Kad misliš da pogledaš DRUGU polovinu Perks of Being a Wallflower? A,a,a?” što je bio njen komentar na informaciju da je Hazza bio na projekciji filma, ali ju je napustio pre kraja. Harry uopšte nije primetio poruku, jer je radio ono što najviše voli – spavao! Zapravo, prvi komentar koji je ostavio na svom Twitteru baš je bio u njegovom fazonu: “Dobro jutro!! Mrtav sam umoran..”

null

Emma od ranije gaji simpatije prema Harryju, tačnije od trenutka kad ga je upoznala prošle godine. Britanski mediji tad su preneli da se Emma probila do njega iako je već bio okružen devojkama, kao i da je bila očarana njegovim šarmom. Ipak, s obzirom da je glumica u vezi sa Willom Adamowiczem, od romanse neće biti ništa!

15 KOMENTARA

  1. Jesam li ja jedina koja misli da oni ne bi bili dobar par? Emma Stone bi mu bolje pristajala :)

  2. @LOVEYOUMILEY Aerosmith,Anastacia,Kelly Clarkson,My Chemical Romance,Alicia Keys,No Doubt,Nickelback,Paramore,Tokio Hotel,Adam Lambert,Pink,Evanescence,Avril Lavigne,Nelly Furtado,Carlos SantanaRULES tothemoon&back  :p :D

  3. 1.Nije flertovala,samo je pitala O.o 2. Nije se probijala do njega :D Jedino kad su se prije upoznali je na HP7 part 1 premijeri.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.