253
Ni novac ne pomaže: Paris Hilton očajna jer ne može na kraljevsko...

Ni novac ne pomaže: Paris Hilton očajna jer ne može na kraljevsko venčanje

253
SHARE

Paris bi jako volela da bude pozvana na venčanje princa Williama i Kate Middleton.

Bogata naslednica navodno je veliki obožavalac kraljevske porodice i pokušava preko svih svojih uticajnih prijatelja da dobije pozivnicu za venčanje koje će se održati 29. aprila.

“Obožava kraljevsku porodicu, a princeza Diana joj je uvek bila jedan od uzora. Zna da će venčanje biti događaj sezone i nikako ga na želi propustiti. Do sada nije imala sreće i pozivnica ju je zaobišla”, rekao je jedan izvor.

Budući da je Paris jednom prilikom izjavila kako bi rado izlazila s Williamom, teško da će Kate poželeti da je pozove na svadbu. “Upoznala sam ga i stvarno je pravi komad. Rado bih izlazila s njim, ali samo ako nogira onu svoju devojku koja liči na miša”, rekla je Paris.

10 KOMENTARA

 1. .

  “Obožava kraljevsku porodicu, a princeza Diana joj je uvek bila jedan od uzora

  e pa nesto ga lose sledi…ovo je uvreda za dianu, mora da se jadnica prevrce u grobu -.-

  uostalom, ko bi zeleo jednu propalu narkomanku, wannabe zvezdu u pokusaju? -.-

 2. Sta ce im taj gnom ?? Uff kako me ona nervira..sve mislim da ce dobiti pozivnicu kad je mogla te gluposti da odvali za Kate .. 

 3. eto dobila je k**** od poziwnice ( izwinite na rechniku ali ne mogu da se obuzdam xD )..!!!!!
  kako joj pada na pamet da kazhe za kate da lichi na misha?? kate je za nju carica i preslatka je…!!!! a paris je pohlepna,razmazhena ku*ka koja lichi na zmiju…..:-P
  kako je bre nije sramota?? kate je ishla u najpoznatiji uniwerzitet u shotskoj,zawrshila shkole,sad je obrazowana i kulturna dama,,,a paris nije ni srednju zawrshila!!! rekla je da joj ta diploma ne treba u zhiwotu jer sa swojim prezimenom mozhe da kupi uniwerzitete i diplome….ma jako je razmazhena,,,,
  GO KATE!!! WE LOVE YOU!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.