378
Ni Justin ni 1D: Demi Lovato je najpopularnija zvezda na društvenim mrežama!

Ni Justin ni 1D: Demi Lovato je najpopularnija zvezda na društvenim mrežama!

378
SHARE

5235833_28demi2

Ako tražite dokaz da je Demi Lovato popularnija nego ikad – sad ga imate! Pevačica je naime proglašena za najpopularniju osobu na društvenim mrežama, a s trona je skinula Justina Biebera!

Kako objavljuje Starcount.com, koji sakuplja informacije o aktivnosti zvezda na svim društvenim mrežama, Demi je u ovom trenutku zaista najpopularnija na svetu! Prošle nedelje Demine spotove pogledali smo čak 17 miliona puta na YouTubeu a njenoj armiji Lovaticsa pridružilo se još 360.000 ljudi. Njena poruka koju je na tviteru uputila posle smrti glumca Coryja Monteitha, prenesena je čak 250.000 puta! Njoj za petama je dosadašnji šampion Justin Bieber a onda sledi Miley Cyrus. Najveće iznenađenje svakako je deveto mesto Eminema – slavni reper odavno je van oka javnosti, ali se u vrhu našao jer je producirao odličan album pevačice Skylar Grey, koji se ove nedelje našao u prodaji.

Autor: Life Content

37 KOMENTARA

  1. ne budite glupi, ovde nije rec o broju pratioca nego aktivnosti ljudi. procitajte jos jednom clanak pa komentarisite a ne da pricate i komentarisete nesto pogresno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.