158
Nežna devojka: Selena Gomez jedva snimila jednu od potresnih scena za “Spring...

Nežna devojka: Selena Gomez jedva snimila jednu od potresnih scena za “Spring Breakers”

158
SHARE

null

Selena Gomez kaže da je beskrajno zahvalna svom kolegi iz filma “Spring Breakers”, Jamesu Francu jer joj je pružio podršku tokom snimanja jedne krajnje emotivne scene.

Selena nam je svima zagolicala maštu jer ne želi da otkriva šta se tačno dešava za vreme te scene. “Tresla sam se. Tu scenu snimali smo samo tri puta ali na kraju sam se tresla”, rekla je za MTVNews.com “Sećam se da me je James jako zagrlio i rekao mi, ‘Uspela si. Bila si neverovatna.’ Bila sam toliko umorna, taj ceo dan bio je jako stresan pa je to bilo sjajno.”

null

Selena kaže da je dodatni problem pri snimanje to scene bilo to što joj je režiser rekao da sama smisli kako će je odglumiti. “Rekao je ‘On će te ubediti da ostaneš s devojkama’ a ja sam ga upitala, ‘Važi, ali šta treba da kažem? Da li sam tužna? Da li sam ljuta? Da li sam uplašena?’ a on mi odgovara ‘Ma da’. Bila sam u fazonu ‘Hej, čekaj malo'”, priseća se Selena. “Ta scena bila je jako teška i toliko realna jer nisam imala pojma šta će se desiti a James je bio briljantan.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

24 KOMENTARA

  1. Ne verujem da ce se poljubiti..Ja sam jedna od NAJVECIH Seleninih obozavateljka i tvrdim da su Jelena bili najbolji par HOLLYWOOD-a..<3 James i Selena grozno..On je PRASTAR za nju Mozda su drugari ili su se sprijateljili dok su zajedno snimali *SPRING BREAKERS* alii..To nikad nisam mogla da pomislim..Ali ako je poljubi..film je a ne REALNOST..I JEDVA cekam da gledam *SPRING BREAKERS*!!! <3 :) :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.