159
Neželjeni susret: Taylor Swift naletela na Johna Mayera

Neželjeni susret: Taylor Swift naletela na Johna Mayera

159
SHARE

Dvoje muzičara napravili su pravu malu dramu ranije ove nedelje kad su se slučajno sreli u jednom restoranu u Los Anđelesu.

null

Njihov odnos se pogoršao nakon što ju je John nazvao “jeftinom”, jer piše pesme o svojim raskidima. Kako prenosi New York Post, dve zvezde trebale su da sede blizu, ali kad je Taylor spazila svog bivšeg dečka, odmah je zahtevala da je premeste. “Taylor je vrlo jasno, pred svima u restoranu, zahtevala da je premeste u drugi deo”, otkriva jedan izvor.

U tom trenutku u restoranu su bile i druge slavne ličnosti, poput Scarlett Johansson, Emme Stone ili Andrewa Garfielda.

15 KOMENTARA

  1. Obožavam njene cipele tako su lijepe,a i haljina također.A što se tiče Johna on po meni nije muškarac uopšte,a Taylor je odlična pjevačica i osoba i od srca joj želim sve najbolje,you go gurl :) ;) <3 

  2. Obožavam njene cipele tako su lijepe,a i haljina također.A što se tiče Johna on po meni nije muškarac uopšte,a Taylor je odlična pjevačica i osoba i od srca joj želim sve najbolje,you go gurl :) ;) <3
    Ovdje mi je tako lijepa i simpa :* 

  3. 1. To nije staromodni fazon.
    2. Mislim, kakva je to pometnja? Samo je trazila da je premeste, nece da sedi blizu njega, verovatno bi vecina to isto uradila.
    3. Koji je to restoran? Mislim, ako se ”slucajno nadjem” u LA da svratim tamo.:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.