163
Nezaustavljivi! One Direction oborili još jedan rekord u Americi

Nezaustavljivi! One Direction oborili još jedan rekord u Americi

163
SHARE

Niti jedan bend iz Velike Britanije nije imao toliko brzo prodavan singl u Americi kao 1D sa pesmom “Live While We’re Young”.

LWWY prodat je u čitavih 341.000 primeraka u prvoj nedelji, a Niall Horan je to prokomentarisao rečima: “Tako smo srećni zbog uspeha singla u Sjedinjenim Državama i ne možemo dočekati da svi čuju novi album. Hvala svim fanovima na podršci još jednom!” Koliko je bend popularan u Americi jako dobro svedoči i podatak da su među nominovanima na dodeli American Music Awardsa u kategorijama najbolji novi izvođač godine, omiljeni album i omiljeni bend.

13 KOMENTARA

  1. Mislim sta reci i sam moj naziv govori vise od 1000 recii <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!! :**

  2. Directioner sam ali stvarno pretjerujete vise sa njima sto jest jest .. nisu oni jedine zvijezde na ovoj planeti …..DOSTA VISE ONE DIRECTION I JUSTIN BIEBERA!! 

    • Ne moze jeb*te bravo da rodi pricu,trenutno oni su medju najpopularnijim zvezdama i zato dosta pisu o njima ne znam ni za koga vise da je trenutno izdao album i da je nominovan za toliko nagrada(osim P!nk ,,The Truth About Love” i Tay ,,Red” ali je bravo i o tome pisao ) Love 1D you deserve it <333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.