258
New York Times napao Jennifer Lawrence zbog njenog izgleda u “Igrama gladi”

New York Times napao Jennifer Lawrence zbog njenog izgleda u “Igrama gladi”

258
SHARE

Bilo je samo pitanje vremena kad će krenuti i negativni tekstovi vezani za novu filmsku atrakciju svetskih razmera, “Igre gladi”.

null

Kritičari su se tako, očigledno ne našavši ništa zanimljivije od toga, odlučili da se obruše na kilažu glavne glumice Jennifer Lawrence.  Film, naime, priča o neuhranjenoj severnoameričkoj naciji, Panem, gde akteri svake godine učestvuju u igrama do smrti pri čemu se mršavi tinejdžeri bore za opstanak.

null

Manohla Dargis, vodeća filmska kritičarka iz New York Timesa, smatrala je da mlada glumica nije izgledala primereno za ulogu: “Pre nekoliko godina Lawrence je možda izgledala dovoljno gladno da igra ulogu Katniss, ali sada, s 21 godinom, njena zavodljiva, ženstvena figura ne paše u distopijsku fantaziju o ljudima koji su primorani na izgladnjivanje”.

FOTO: SIPA

11 KOMENTARA

 1. Da ,ako ste citali knjigu u distriktu 12 u kom Katniss(Jennifer ) zivi jeste siromasan,ali  ona nezakonito lovi hranu u sumi i time prezivljava,bere bobice,jede veverice,ponekad ih zameni za hleb ,njena sestra  ima kozu i trampi mleko i sir za skuplje namirnice.Katniss jeste siromasna,ali je bolje uhranjena nego ostali stanovnici u distriktu 12

 2. vjerovatno je neka djevojka koja u je rodu sa tom novinarkom je htjela biti u igrama gladi i sad kad nije uspjela, muci jennifer jer je dobila ulogu. ali mi je ipak drago da su izmislili neku ovakvu glupost jer to dokazuje koilko je film zapravo kvalitetan. da nemaju nista pametnije izmisliti od toga.

  • Potpuno se slazem sa tobom ako je nesto najgore sto su uspeli da napisu nesto ovakvo to samo dokazuje koliko je flim ustvari dobar:D

 3. film je sjajan,a kriticarima samo moze da bude krivo jer ga oni nisu napravili….nek nasatave da seru,njih ionako niko i ne slusa

 4. Šta ona kaže da je Jennifer trebala da se izgladnjuje da bi izgledala kao da je iz Distrikta 12? hahahahaha.
  Ketnis se prehranjivala sama. Kada je imala 12 godina (kad joj je otac poginuo) možda jeste bila neuhranjena, ali ne više.
  PEETA’S BREAD SAVED HER
  lol

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.