361
”New Moon” u Ginisovoj knjizi rekorda – u prvoj nedelji prikazivanja zaradili...

”New Moon” u Ginisovoj knjizi rekorda – u prvoj nedelji prikazivanja zaradili brdo novca!

361
SHARE

Popularni film o mladim vampirima “Twilight”, tačnije drugi nastavak slavne trilogije pod nazivom “New Moon”, zbog svoje je zarade ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, prenose američki mediji.
Spomenuti je film prvog dana prikazivanja zaradio 72,7 miliona dolara, a takav fantastičan uspeh nije postigao ni jedan film pre ni posle premijere tinejdžerske priče o ljubavi svetlećeg vampira i obične devojke iz susedstva.

A zanimljivo je i da se na drugo mesto prema enormnoj zaradi smestio još jedan nastavak “Twilighta”, film “Eclipse” koji je prvog dana prikazivanja zaradio 68,5 miliona dolara. Nakon vampira se na listi filmova s odličnom zaradom na premijeri smestio poslednji nastavak o Batmanu “Vitez tame”, zatim “Transformersi 2″, drugi deo “Spidermana” i šesti nastavak o čarobnjaku Harryju Potteru.

25 KOMENTARA

  1. Nikako ne mogu svatiti kako moze da svi vole ovaj glup film Twilingt… Nisam ga gledala ali sam mnogo procitala za njemu . I donela sam zaklucok da ovaj film je cisto sranje. Harry Potter je 100000000000 puta bolji. I tocno je .Opet ste pogresili Bravo 6 del Harija Poteru je zarabotio 104 miliona $…\
    I ne kapiram sta je toliko uzbudljivo u Twilingta

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.