219
Nevolja u najavi: Lindsay Lohan pozvala Chrisa Browna na izlazak

Nevolja u najavi: Lindsay Lohan pozvala Chrisa Browna na izlazak

219
SHARE

Nevolja privlači nevolju, barem se tako kaže u narodu. A Lindsay Lohan i Chris Brown mogli bi biti potvrda narodne mudrosti.

Naime, nakon dodele MTV VMA nagrada, ali i after partija koji je usledio, Lohan je vrlo jednostavno pozvala Browna da se druže. Preko Twittera mu je poslala poruku: “Chris Brown, želiš li da se nađemo?”.

Poziv mu je poslala nakon što je ostala oduševljena njegovim izvođenjem pesme “I Can Transform Ya”. Odmah posle toga, reagovala je i na Twitteru napisala da je reper “ubio” nastupom. Kako je on reagovao na poziv glumice, ne zna se. Jedino što je poznato jeste to da oboje imaju problema u ponašanju, pa možda i nisu jedno drugom najbolje društvo.

28 KOMENTARA

  1. @Nado, Mislim da BRAVO ne voli Krisa, jer uopšte ne piše o njemu i ne stavlja postere.Svi imaju negativno mišljenje o njemu :( A on je baš dobar.. Dušaaa.. Makar neki članak o njemu ili poster,plss BRAVO :D Pozz

  2. malla i evanescence , haah ma znam, vise sam ironicno to pitala, poshto ga i oni ovde stalno omalozavaju :S  
    ali stvarno bi mogli neki clanak o povratku na scenu,, dosadili su vise sa rijanom , dzastinom. . . 
    pozz ;))

  3. @Nado,zovi me smoki ;) E mogli bi da pišu kako je zapalio stage na VMA i kako je on imao najbolji nastup (što je istina) :D Pozz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.