Start Stars Hot News! Neviđeno: Beyonce će nastupiti na dve bine u Beogradu!

Neviđeno: Beyonce će nastupiti na dve bine u Beogradu!

SHARE

null

Po prvi put Kombank Arena će imati DVE bine. Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani.

U okviru manje bine, biće mesta za sedenje a ulaznice za ova mesta vode se pod kategorijom VIP Experience (4500 din) i ograničenog su broja. Kategorija „B STAGE“ su ulaznice za posebna mesta za stajanje odmah uz glavnu binu sa leve i desne strane. Takođe, broj ovih mesta je ograničen. VIP Experience i B stage NE PODRAZUMEVAJU slikanje sa Beyonce. Kategorija sa Meet and Greet ne postoji kao ni Fan pit.

Beyonce će svoju svetsku turneju započeti upravo koncertom u Beogradu, 15. aprila. Zbog priprema turneje, Beyonce će doći u Beograd dva dana ranije, 13.4. dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila.

null

Ulaznice za koncert BEYONCE koji će se održati u Kombank Areni 15. aprila, od juče su počele da se prodaji preko njenog zvaničnog sajta www.beyonce.com za članove fan kluba. Članstvo je besplatno i potrebno je samo registrovati se.

Prodaja je počela juče od 16h i u roku od 5 minuta sajt Beyonce bio je srušen zbog prevelikih zahteva za kupovinu. Vrlo brzo, sajt je osposobljen i vraćen u normalno funkcionisanje.

Od sutra, petka, 08.02. ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograd, Doma omladine i UŠĆE Shopping centra kao i preko sajta www.eventim.rs. Od ponedeljka, 11.02. ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima u zemlji i inostranstvu.

Cene karata su:

VIP EXPIRIENCE I B STAGE_4,500 dinara
PARTER: 4,500 dinara
NIVO 200 I kategorija: 5,900 dinara
NIVO 200 II kategorija: 5,500 dinara
NIVO 400 I kategorija: 4,500 dinara
NIVO 400 II kategorija: 3,900 dinara
NIVO 400 III kategorija: 2,700 dinara

OSTAVI KOMENTAR