Start Stars Hot News! Neverovatni su: One Direction zakazali “1D Day” šou, trajaće čitavih sedam sati!

Neverovatni su: One Direction zakazali “1D Day” šou, trajaće čitavih sedam sati!

SHARE

NY: The World Premiere of Tri Star Pictures, ONE DIRECTION: THIS IS US

One Direction jesu mnogo više od tipičnog bojbenda – kako drugačije opisati njihovu želju da prirede pravi praznik fanovima i sa njima provedu čitavih sedam časova 23. novembra!

Kao što znamo, 1D su za sredu najavili veliko iznenađenje, ali niko nije mogao da pretpostavi o čemu se radi! S obzirom da će šou trajati toliko dugo, to će dati priliki fanovima širom sveta da vide svoje idole u živom prenosu, a momci obećavaju mnoga iznenađenja, poput slavnih gostiju i skečeva, a nameravaju i da nam prikažu najbolje video snimke fanova. Da je ceo događaj zaista nastao iz ljubavi prema fanovima, potvrdio je Liam Payne, rečima: “Ideja 1D Daya jeste da uzvratimo svojim neverovatnim fanovima za podršku u prethodne tri godine. Mislili smo kako nam ovo neće biti dozvoljneo, ali sad jedva čekamo!”

Dakle Directioneri, rezervišite slobodno vreme za 23. novembar – na sreću u pitanju je subota, a ne radni dan – momci su i na to mislili. Bend je pokrenuo i sajt 1dday.com gde će se pojavljivati uputstva kako da se i sami nađete u šou. Za naše Directionere, ovo može biti sjajna prilika da se konačno organizuju i stvore nešto posebno…nešto što će zaista oduševiti momke! Sve je sad na vama!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR