239
Neverovatna je: Taylor Swift priredila iznenađenje teško povređenoj obožavateljki!

Neverovatna je: Taylor Swift priredila iznenađenje teško povređenoj obožavateljki!

239
SHARE

taylor-swift-2-300

Taylor Swift iznova i iznova pokazuje koliko je divno ljudsko biće, pa je još jednom i pored brojnih obaveza našla vreme da se posveti obožavateljki koja je preživela ozbiljnu nesreću.

Sedmogodišnja Grace Markel je igrom sudbine teško povređena u automobilskoj nesreći 10. avgusta i to ispred hale u Čikagu gde je Taylor držala koncert. Nesrećna devojčica doživela je dve frakture lobanje i brojne druge povrede, ali se vrlo hrabro nosila sa tim i sad se gotovo u potpunosti oporavila. Pevačica je zato odlučila da je iznenadi a time naravno nije želela da se hvali. Ipak, da ovo dobro delo ne ostane tajna, potrudila se Graceina mama Amy.

taylor-swift-3-300

“Taylor je rekla Grace kako ima kijavicu pa ju je zamolila da joj pomogne dok ona peva. Taylorina mama rekla je mojoj devojčici koliko je žao zbog svega što se desilo a zagrlila je i mene. Bilo je to neverovatno.” Taylor je zatim potpisala autogram Grace i napravila par fotki s njom. “Njihov sastanak bio je tako iskrena razmena emocija i činilo se kao da je vreme stalo i da su samo njih dve postojale”, oduševljeno priča Amy. BRAVO Tay!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. @I love one goalkeeper(HE’s MY LIFE) Koliko ja znam Justin je proglašen nahumanijom slavnom ličnosti na svijetu.

    • Rekla je ” Tay je jedna od najhumanijih osoba na ovom svetu!” i ne uplici Justina be veze ovdje, nema nikakve veze sa postom. Od kada se humanost i ljudskost vrijednjuje metalnim figurama?

  2. Vala sta je sve ova devojcica prezivela zbog taylorinog koncertaa , ovo je nesto najmanje sto je taylor mogla da uradi . Mala je mogla da pogine .. 

  3. Iako nisam toliki fan Taylor, mislim slusam njene pesme i to je to, i isti slucaj je sa Justinom (samo njega malo vise ne volim) uvek mi  je drago da neka bilo koja slavna osoba pomgone deci!

  4. Ova devojka treba da bude idol mladima,a ne Miley koja se oblaci kao drolja i skida gola u spotovima.Mislim,volim njenu muziku,ali u zadnje vreme preteruje.
    Taylor nazivate kurvom,a jos ste premali za tu rec.Za svojih 23 godina imala je 6 veza koje se nisu dobro zavrsile i svoje emocije prenela je u pesme.Zbog toga je kurva? Jer nema srece u ljubavi? Jer je izlazila sa Harijem? Nikada vas necu razumeti.Ali ova devojka iza sebe ima 5O.OOO fanova i ja sam ponosna sto sam jedna od njih.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.