Start Stars Hot News! Neverovatna je: Taylor Swift priredila iznenađenje teško povređenoj obožavateljki!

Neverovatna je: Taylor Swift priredila iznenađenje teško povređenoj obožavateljki!

SHARE

taylor-swift-2-300

Taylor Swift iznova i iznova pokazuje koliko je divno ljudsko biće, pa je još jednom i pored brojnih obaveza našla vreme da se posveti obožavateljki koja je preživela ozbiljnu nesreću.

Sedmogodišnja Grace Markel je igrom sudbine teško povređena u automobilskoj nesreći 10. avgusta i to ispred hale u Čikagu gde je Taylor držala koncert. Nesrećna devojčica doživela je dve frakture lobanje i brojne druge povrede, ali se vrlo hrabro nosila sa tim i sad se gotovo u potpunosti oporavila. Pevačica je zato odlučila da je iznenadi a time naravno nije želela da se hvali. Ipak, da ovo dobro delo ne ostane tajna, potrudila se Graceina mama Amy.

taylor-swift-3-300

“Taylor je rekla Grace kako ima kijavicu pa ju je zamolila da joj pomogne dok ona peva. Taylorina mama rekla je mojoj devojčici koliko je žao zbog svega što se desilo a zagrlila je i mene. Bilo je to neverovatno.” Taylor je zatim potpisala autogram Grace i napravila par fotki s njom. “Njihov sastanak bio je tako iskrena razmena emocija i činilo se kao da je vreme stalo i da su samo njih dve postojale”, oduševljeno priča Amy. BRAVO Tay!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR