200
Neverovatan ugovor: Britney postaje sudija u X Factoru za 15 miliona dolara

Neverovatan ugovor: Britney postaje sudija u X Factoru za 15 miliona dolara

200
SHARE

Kako prenose mediji, Brit je spremna da potpiše ugovor za talent šou X Factor, čime bi uz Simona Cowella i producenta Antonio Reeda postala jedan od sudija.

null

Pevačica je ranije odbila ponudu od 10 miliona dolara, ali nakon što je Cowell na tu cifru dodao još 5 miliona, ipak se predomislila. “Obe strane su išle napred-nazad u vezi novca, ali sad su se konačno dogovorili”, rekao je neimenovani izvor za E! Online i dodao: “To je bio veliki problem, ali na sreću, sad je razrešen. Sad samo rade na sitnicama. To što je sve dogovoreno u vezi novca znači da više ne postoje bilo kakve prepreke.”

null

Navodi se i kako bi uz Britney stalno trebao da bude njen verenik Jason Trawick kako bi joj pomogao da se nosi sa silnim publicitetom.

7 KOMENTARA

  1. Ljudi nemaju šta da jedu a njoj toliko para daju da samo sjedi i govori DA ili NE. Volim ja Britney, ona je kraljica al šta je previše, previše je. :/

  2. i ja msm da je ovo stv PREVISE. jeste sudija je u x faktoru ali, msm previse je…
    msm sta se sve moze sa 15 miliona dolara… uhhh

  3. Svi ce ocerupati jadnog Simona O: Prvo Britney,pa ce morati da plati onim kretenima iz US zbog imena al ipak drago mi je sto je Brit sudija (:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.