329
Neverovatan talenat: Taylor Swift dobila već šestu nagradu za najboljeg tekstopisca!

Neverovatan talenat: Taylor Swift dobila već šestu nagradu za najboljeg tekstopisca!

329
SHARE

2013 Billboard Music Awards - Arrivals

Taylor Swift daleko prevazilazi gotovo sve svoje kolege neizmernim talentom, a o tome govori da je sa svoje 23 godine, već dobila šestu godišnju nagradu za najboljeg tekstopisca!

Njoj je to priznanje ponovo dodelila Internacionalna asocijacija tekstopisaca Nešvila a kao razlog, navedeno je da kako je ona u periodu od jula 2012. pa do juna 2013. na top listama imala čak 14 pesama među prvih 30. Šestom nagradom, Taylor je postala zvanično najtrofejniji muzičar u istoriji, a svih šest nagrada Swiftyji će moći da vide u Taylor Swift Education Centeru u Nešvilu, koji je nazvan po njoj jer mu je pevačica poklonila čak 4 miliona dolara! Posle svega, nije ni čudo što su karte za njene koncerte mnogo traženije čak i od onih za One Direction!

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

23 KOMENTARA

 1. Bravo Taylor! :) ^^
  Ovim je dokazala kako je dorasla svim svojim kolegama na muzickoj sceni! :D
  Inace, predicna je i na ovoj slici kao i na svim ostalima! *O*

 2. @D- ne lupaj gluposti, Tay je inzvanredna pevacica i tekstopisac i ako te slucajno bude zanimalo zasto imas 1 plus, to je zato sto sam ja slucajno promasila minus -_-
  BRAVO TAYLOR! Kraljiceee♥

 3. Maya008-Ali sad ih ima 4. xD
  Ja mislim da ona lepo peva,ali su joj sve pesme na istu foru,o njenim raskidima,a i normalno da su je proglasili po 6. put za najboljeg tekstopisca kad su iz Nesvila kao i ona.

 4. Kako me vi hejteri nervirate kada se uzmete ponasati kao da ste proveli sate slusajuci sve sto je ona izbacila pa sada dajete svoje famozne kritike. Taylor ima pjesme o bulimiji, depresiji, tragedijama, zlostavljanju, odnos djece sa roditeljima tj. porodicom, pjesme o ljubavi, raskidima, smrti, bolu, veselju, sreci, nadi. Ona stvara umjetnost ali vi genijalci ste culi 22 i WANEGBT i odmah se javljate.

 5. @Sve moze…. osim Biebera! :D 

  1D napisu neke pesme,ali Taylor je napisala sve i jednu njenu pesmu i ako nisi video/la upravo je dobila sestu nagradu za najboljeg tekstopisca,a koliko ja znam 1D nije nikad dobio takvu nagradu  ;-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.