475
Never Say Never 2. aprila u Domu sindikata!

Never Say Never 2. aprila u Domu sindikata!

475
SHARE

Justin Bieber dolazi u Srbiju, ali, za sad, samo na velikom platnu!

Film “DŽASTIN BIBER: NIKAD NE RECI NIKAD”, koji je do sada na svetskim blagajnama zaradio 48 miliona dolara, biće premijerno prikazan 2. aprila u Dvorani Doma sindikata, a od 7. aprila stiže i na redovne repertoare domaćih bioskopa.

Taramount film je ponosni distributer ovog mjuzikla, u kome se, pored samog Džastina Bibera, pojavljuju i druge zvezde, kao što su Usher, Boys II Men, Miley Cyrus i mnogi drugi.

„Džastin Biber: nikad ne reci nikad“ je inspirativna istinita priča i redak uvid u uspeh Džastina koji je od uličnog izvođača u malom gradu Stratfordu u Kanadi postao internet fenomen i globalna super zvezda. Njegov uspeh kulminira ostvarenjem sna, a to je rasprodat koncert u poznatom Medison Skver Gardenu.

39 KOMENTARA

  1. Holy shit :D Iden definitivno ma da sam igledala ga 100 i vishe puta ne propushtam ovu shansu da ga gledam na valikom platnu > Hellllllllllll Yaaaaaahhhhhhhhh << Never Say Never :D

  2. biebeeeerrrr 4everrr dusha draga…..aaaa jesam danas nasla dobru fotku od njeg rolling stoneeesss…..praffo dobar <3

  3. PREKLINJEM WAS DA MI KAZETE KOLIKO SU KARTE JA OBAWEZNO IDEM DA GLEDAM I TAKODJE OCU DA WAS PITAM DALI JE FILM U 3D TEHNOLOGIJI HWALA UNAPRED…….JUSTIN<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.