251
Nevena, Sara i Mirna se vratile u Beogradu i poručuju: “Nismo razočarane!”

Nevena, Sara i Mirna se vratile u Beogradu i poručuju: “Nismo razočarane!”

251
SHARE

moje-311

Naše predstavnice na “Evrosongu” Sara, Mirna i Nevena, “Moje tri”, vratile su se juče iz Malmea. Na aerodrom “Nikola Tesla” sletele su u 21.20 časova “Jatovim” avionom iz Kopenhagena. Iako nisu uspele da se plasiraju u finale “Evrosonga”, naše predstavnice nisu razočarane je su, kako kažu, odradile posao kako treba.

“Nismo razočarane. Ponosne smo što smo pevale na evrovizijskom takmičenju. Veoma smo zadovoljne, uspele smo da uradimo posao onako kako treba”, kaže Mirna. Na pitanje o komentarima na Tviteru, odnosno o njihovim kostimima na nastupu, Nevena je rekla da su se strancima dopali. “Mnogima su se zaista dopali naši kostimi, neki su bili baš oduševljeni i pitali su ko je dizajner svega u čemu smo nastupale. Na koreografiji smo dosta radile, režija nije uspela da uhvati sve. Mislim da bi ovde svi trebalo da budu zadovoljni nama, jer smo nas tri dale maksimum”, kaže Božovićeva.
Sara je takođe kratko rekla da “nije razočarana”, kao i da su im dalji planovi da se odmore. “Nadamo se da ćemo se odmoriti malo, pa ćemo videti šta dalje i da li ostajemo zajedno, rekla nam je Sara.

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

17 KOMENTARA

  1. msm da su dale sve od sebe i cestitam im : p,ali kostimi i frizure …!? one su the best,lepe ,pametne ,talentovane i opustene. svaka je specificna na svoj nacin:sara je najjotvorenija ,nevena najjmirnija i povucenija ,a mirna veoma samopouzdana. inace sve 3 su mi lepe ,ali na ovoj slici mi je najlepsa mirna !

  2. Ako neka budu ponosne sto su im svi ismejavali kostime sto su nas izblamirali i sto necemo moci u oci da pogledamo drugim zemljama. One su okej devojke,lepo pevaju,ali nastup i pesma su bili cista BRUKA! -.-” Lepo kaze moja bff nas samo Zeljko treba da predstavlja na evroviziji jer je covek jedini normalan za takva takmicenja. SRANJE MOJI KOMENT SU SHIT -.- ” Nemacka ce da pobedi pesma je najjaca,a navijam i za Dansku.

  3. Hahahahaah,na koreografiji su dosta radile,vidimo da su dosta radile,ukupno tri pokreta…strasno ko sve ide na evroviziju,dosle na su na tv i sad ajmo na evroviziju..kukuuu dokle smo mi stigli,stv smo jadni! xDDDD

  4. Mozda vas tri niste razocarane ali mislite malo na drzavu koja je svake godine ide do finala cak je i onaj RTD Milan Stankovic stigao do finala a vas tri se niste razocarale sto niste prosle cak ni u drugo polufinalno vece obrukale ste drzavu….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.