Start Stars Hot News! Nevena, Sara i Mirna se vratile u Beogradu i poručuju: “Nismo razočarane!”

Nevena, Sara i Mirna se vratile u Beogradu i poručuju: “Nismo razočarane!”

SHARE

moje-311

Naše predstavnice na “Evrosongu” Sara, Mirna i Nevena, “Moje tri”, vratile su se juče iz Malmea. Na aerodrom “Nikola Tesla” sletele su u 21.20 časova “Jatovim” avionom iz Kopenhagena. Iako nisu uspele da se plasiraju u finale “Evrosonga”, naše predstavnice nisu razočarane je su, kako kažu, odradile posao kako treba.

“Nismo razočarane. Ponosne smo što smo pevale na evrovizijskom takmičenju. Veoma smo zadovoljne, uspele smo da uradimo posao onako kako treba”, kaže Mirna. Na pitanje o komentarima na Tviteru, odnosno o njihovim kostimima na nastupu, Nevena je rekla da su se strancima dopali. “Mnogima su se zaista dopali naši kostimi, neki su bili baš oduševljeni i pitali su ko je dizajner svega u čemu smo nastupale. Na koreografiji smo dosta radile, režija nije uspela da uhvati sve. Mislim da bi ovde svi trebalo da budu zadovoljni nama, jer smo nas tri dale maksimum”, kaže Božovićeva.
Sara je takođe kratko rekla da “nije razočarana”, kao i da su im dalji planovi da se odmore. “Nadamo se da ćemo se odmoriti malo, pa ćemo videti šta dalje i da li ostajemo zajedno, rekla nam je Sara.

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

OSTAVI KOMENTAR