Start Stars Hot News! Nevena, Mirna i Sara: Spremne smo za veliko finale!

Nevena, Mirna i Sara: Spremne smo za veliko finale!

SHARE

Superfinale najgledanijeg muzičkog šou programa Prvi glas Srbije odigraće se u nedelju na Prvoj, kada će Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović poslednji put ukrstiti mikrofone i odmeriti snage pred gledaocima i strogim žirijem. Tri gracije pokušaće pevačkim i zabavljačkim umećem, koje su usavršavale prethodnih meseci kroz kastinge, radionice i “žive” emisije, da ubede publiku zašto baš one zaslužuju da postanu najbolji glas Srbije.

Po svemu različite, ali opet veoma slične, sve tri su bile u grupi Aleksandre Radović. Plavuša, crnka i brineta. Nežnost, odmerenost i energija. Kažu da im je ova nedelja najteža, ali ujedno i najlepša do sada.

“Mnogo sam srećna što sam postala finalistkinja Prvog glasa Srbije, jer to mi je u samom startu bila želja”, kaže Mirna i dodaje: “Iskreno, nisam očekivala direktan plasman i stvarno sam se iznenadila. Nemam osećaj da je kraj, uživam u svakom trenutku, i ja i ostale devojke. Pripreme za poslednju emisiju ove sezone su naporne, ali ništa nam ne pada teško.” Mlada Subotičanka rekla je kako joj je veoma drago što je dobila ogromnu podršku svojih kolega iz šoua, koji su skoro jednoglasno baš nju proglasili kao svog favorita.

Srpska Rihanna, kako su je nazvalo posle provokativnog izvođenja pesme “S&M”, Sara Jovanović, ovećava nezaboravan šou u nedelju. “Nas tri smo se dogovorile da ćemo dati sve od sebe da superfinale izgleda svetski, i obećače smo jedna drugoj da ćemo pokušati da ne mislimo na plasman, već samo na to da se i mi i gledaoci dobro zabavimo i uživamo”, poručuje ona.

I Nevena Božović je presrećna što se našla u top tri ovog muzičkog šoua, ali joj je ujedno žao što je druženju došao kraj. “Ovo je poslednja nedelja našeg zajedničkog života u kući i trudimo se da je, pored velikog broja obaveza, iskoristimo maksimalno. Uživamo u svakom danu, u svemu što nam se dešava i sa osmehom i pozitivnom energijom se pripremamo za superfinale”, kaže ona.

Izvor: Novosti

OSTAVI KOMENTAR