138
Neuspesi ga motivišu: Justin Bieber najavio akustični album!

Neuspesi ga motivišu: Justin Bieber najavio akustični album!

138
SHARE

null

Javnost je ostala vrlo iznenađena nakon što je objavljeno da Justin nema niti jednu nominaciju za Grammy nagrade, ali mladom pevaču to je izgleda samo motiv da radi još više.

Njegov novi izazov jeste akustični album, prvi koji će snimiti. “Pišem mnogo…novih stvari”, rekao je Biebs svojim Twitter sledbenicima. Akustični album, novi aranžmani se dešavaju.” Ovom Justinovom odlukom zatečeni su čak i njegovi najveći fanovi jer on još uvek promoviše svoj album “Believe” i na ogromnoj je svetskoj turneji koju završava tek u maju sledeće godine. Da li Biebs i na ovaj način želi da pokaže kako je vredan Grammy nagrade?

FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. Album je najavio jos prije ovoga sto nije nominovan. Da smak svijeta je,jer se on trudio citavu godinu i stavno je to zaluzio,kao i svi koji su nominovani i koji nisu a zasluzuju to. 

  2. Haha koja glupost, lik je nominovan za grammy :D nisam njegov fan ,ali brate mili kada cete prestati mrziti ga, lik je gotivan skrooz… razmislite malo zasto ga mrzite, pa svi bi vi voljeli biti on ;)

  3. Justin je najbolji,i ako nije niminovan nema veze Belieberi ga i dalje vole,jer je stvarno najbolji,Justin + Beliebers=Jeliebers :) the best family ever and forever <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.