Start Stars Hot News! Neuredna i raščupana Katie Holmes se kreveljila pred fotografima

Neuredna i raščupana Katie Holmes se kreveljila pred fotografima

SHARE

36109PCN_Dizzy

Cruiseova supruga se pojavila na humanitarnoj večeri u čuvenom Kodak Theatreu, gde su mnogi poznati holivudski uzvanici primetili da mlada glumica u poslednje vreme izgleda vrlo neuredno. Povrh svega, Katie se na crvenom tepihu pred fotografima kreveljila te tako izazvala podsmeh na večeri, ali i dan nakon, kada su ove fotografije obišle svet. Međutim, veselja joj nije nedostajalo, što bi moglo demantovati glasine da se ona i Cruise (konačno) razvode, koje su ovih dana vruća tema holivudskih društvenih novinara.

Međutim, glasine o raspadu Cruz-Holmes idile ovih dana objavili su samo oni najtabloidniji među žutima, većina ostalih izdanja uz fotografije su radije priložili tekstove o pravilima koje bahati Cruz diktira ženi. Jedno od poslednjih koje je, po ko zna koji put, zgrozilo svet, brzinski i mnogima neobjašnjivi gubitak kilograma Katie Holmes koja je u kratkom vremenskom razdoblju prešla put od popunjene devojke do anoreksične ženice, zahvaljujući sajentologiji, koje je njen suprug jedan od najpoznatijih svetskih zagovornika.

Supružnici trenutno i žive odvojeno, ali zbog posla, ili barem tako tvrde. Katie se nakon jednodnevne posete Hollywoodu vratila u njihov zajednički njujorški dom, a Tom se, odmah po završetku snimanja “Wichite” bacio na novi projekt u Španiji, gde trenutno boravi. U međuvremenu, paparazzi njegovu suprugu i dete prate u stopu; nedavno su ih, baš nakon što je objavljeno kako mama Holmes na odeću malene Suri spiskava neverovatnu količinu novca, snimili u šetnji New Yorkom, a ono što je svima upalo u oko jest to da je Suri na hladnoći gradom hodala u kratkim rukavima, kraj žive i zabundane Katie Holmes, koja je na težak kaput nabacila i šal.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR