Start Stars Hot News! Nestrpljiva Britney Spears želi brak i porodicu sa Davidom Lucadom što pre

Nestrpljiva Britney Spears želi brak i porodicu sa Davidom Lucadom što pre

SHARE

Britney

Veza Britney Spears sa Davidom Lucadom napreduje: ne pamtimo kada smo pevačicu videli u javnosti a da pored nje nije bio njen dečko. Ipak, njeni prijatelji su pomalo zabrinuti za nju, i misle da Britney treba malo da uspori pre nego što uleti u još jednu dugu vezu.

Prašina se još nije slegla oko raskida veridbe sa Jasonom Trawickom, a Britney je već ponovo zaljubljena. Iako ona i David izgledaju srećno, pevačicini bliski prijatelji misle da ona treba malo da uspori. “Ona je nametljiva prema Dave-u. Nosi lažne burme, stalno priča o deci i želi da žive zajedno, što je previše nakon samo četiri meseca zabavljanja, ali ona kao da je zavisna od obaveza, i oseća da mora da se skrasi onog trenutka kada započne vezu”, rekao je izvor za magazin Closer i dodao: “Ona misli da je Dave sjajan i ne želi da ništa stoji na putu njihovoj bajkovitoj vezi.”

britney1

Tridesetjednogodišnja Britney čak je u spotu za svoj novi singl nosila sumnjivi prsten, i navodno je na taj način pokušala da signalizira Davidu šta je sledeći korak. “Ona se nada da su njene želje njemu jasne, i stvarajući spekulacije u javnosti, misli da će ubediti Davea da je zaprosi što pre.”
Ipak, njeni prijatelji misle da Britney mora malo da usprori kako ne bi oterala Davea pre nego što se to desi. “On se svima dopada, ali su i zabrinuti da će on pobeći ako ga ona bude previše pritiskala. Prijatelji govore Britney da ne žuri sa veridbom i planovima za decu. Ali ona insistira da nema razloga da čeka, kada oseća da je on onaj pravi. On je iskreno voli i nema ništa protiv braka”, zaključio je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR