544
Neprocenjive fotografije: Kim i Kanye ne žele da prodaju slike male North

Neprocenjive fotografije: Kim i Kanye ne žele da prodaju slike male North

544
SHARE

Kim Kardashian and Kanye West seen leaving Universal Studios in New York City

Kim Kardashian i Kanye West navodno su odlučili da ipak ne prodaju fotografije svoje kćerkice North i odustali su od ideje da novac od prodaje poklone u humanitarne svrhe.

Slavni par, koji je u junu dobio kćerkicu, navodno je odbio ponudu jednog magazina od tri miliona dolara za prvu fotografiju njihove devojčice, i više nije zainteresovan da prodaju fotografije članova svoje porodice. Izvor blizak Kim rekao je za portal TMZ.com da su ona i Kanye najpre razmatrali unosnu ponudu jer su želeli da doniraju novac, ali su posle toga odustali od te ideje. Njih dvoje se sada dvoume da se jednostavno slikaju za neki magazin poput Vanity Faira, ili da sliku male North objave na društvenim mrežama, kao što su to uradili njihovi prijatelji Jay Z i Beyonce kada se rodila njihova kćerka Blue Ivy.

Izvor: Life Content
Foto: Bang

11 KOMENTARA

  1. pa ja se stvarno nadam da je ovo istina.mislim mnogo je glupo prodavati slike svoje dece za pare.oni svakako imaju dosta para,ne moraju da prodaju slike rodjenog deteta,mada njena majka bi sve uradila za pare.

  2. @Bravo pisite o TCAs,Miley je osvojila 4 nagrade:Summer Song: Miley Cyrus,Scene Stealer: Miley Cyrus,Candie’s Choice Style Icon:Miley Cyrus,Candie’s Fashion Trendsetter:Miley Cyrus 

  3. Ova Kim mi stvarno pocinje ici na zivce,nece da proda slike ovo ono,a stavlja lazne slike male North,njena majka iznosi lazno dijete u emisiju,i to sve samo da bi se pisalo o njoj.Skoro je njena sestra,koliko sam cula,objavila na twitteru njihovu sliku sa plaze iz 2011 godine! samo da bi podsjetila javnost da Kim jos uvijek “postoji”.Ma daj,prejadno.Beba ko beba. -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.