Start Stars Hot News! Neprijatna situacija: Justin će sedeti pored Selenine najbolje drugarice Taylor Swift na...

Neprijatna situacija: Justin će sedeti pored Selenine najbolje drugarice Taylor Swift na American Music Awards!

SHARE

Na dodeli American Music nagrada, koja će se održati u nedelju, 18. novembra, Justin Biber će navodno sedeti pored svoje koleginice Taylor Swift, koja je bliska prijateljica njegove bivše devojke Selene Gomez.

Kanadski pevač je prvobitno trebalo da sedi pored Selene, međutim juče je objavljeno da se Selena neće pojaviti naovom svečanom događaju. Iako je Biebs nominovan za čak tri nagrade, po svemu sudeći te večeri se neće osećati nimalo prijatno pošto će pored njega sedeti Taylor Swift koja je veoma bliska sa Selenom. I Justin i Taylor će nastupiti te večeri i sedeće u prvom redu, za razliku od prošle godine kada je u njihovom društvu bila Selena.

Od kada je prošle nedelje objavljeno da je slavni par raskinuo, novine ne prestaju da pišu o ovom paru. S obzirom da još uvek nije i zvanično potvrđeno da Justin i Selena više nisu u vezi, pojavilo se veliki broj različitih glasina, od onih da ne razgovaraju, do one da je Justin proveo noć kod Selene.

 

foto: sipa press

31 KOMENTARA

  1. Ti Helena nisi u pravu šta govoriš o Rihhani i Taylor a ti Alexandra nikako nisi u pravu šta govoriš o Seleni. JUSTIN JE KRIV ZBOG RASKIDA A NE SELENA KAKO TAKO NEŠTO MOŽEŠ GOVORITI O NJOJ. ONA JE NAJLJEPŠA TU NEMA GOVORA.. OBJE NISTE UPRAVU HELENA ZBOG TOGA ŠTO SVAŠTA GOVORI O TAYLOR I RIHHANI A TI ALEXANDRA ZBOG TOGA ŠTO SVE TO GOVORIŠ O NAJLJEPŠOJ SELENI JA JE VOLIM JA SAM NJENA OBOŽAVATELJKA BROJ 1 VOLIM TE SELENA. I ONI SU PREKINULI TO ZNAM JER SELENA JE PRIJATELJICA OD MOJE TO ZNAM JUSTIN JE PUNO GRIJEŠIO I DONIJELA JE ISPRAVNU ODLUKU O OSTAVLJANJU JUSTINA BIEBERA. 

OSTAVI KOMENTAR