Start Stars Hot News! Neobična saradnja: Ed Sheeran snimio pesmu sa reperom The Gameom

Neobična saradnja: Ed Sheeran snimio pesmu sa reperom The Gameom

SHARE

edsheeran

Ed Sheeran vredno radi na novoj muzici i ne prestaje da oduševljava svoje fanove brojnim saradnjama sa renomiranim muzičarima, a poslednji u nizu je reper The Game.

Dok je Ed uglavnom poznat po svojim baladama, izgleda da ćemo ga čuti i u bržim pesmama, pošto trenutno radi na duetu sa 33-godišnjom hip-hop zvezdom. “Završio sam snimanje sa Rudimentalom za danas, sutra nastavljamo. Sada idem da stvaram muziku sa jednim od mojih omiljenih izvođača”, objavio je Ed na Twitteru, da bi potom otkrio o kome se radi, naglasivši da je kolaboracija sa The Gameom bila “epska”.
Verovatno Edovi fanovi nisu očekivali da će njihov omiljeni pevač snimati sa ovim reperom, a isto bi se moglo reći i za The Gamea, koji je poznat po saradnjama sa 50 Centom i Lil Wayneom, pa je autor hita “Lego House” za njega definitivno neobičan izbor. Ipak, čini se da se nije pokajao. “Upravo sam snimio sjajnu pesmu sa mojim prijateljem Edom Sheeranom. Jedno od najboljih snimanja u mom životu”, objavio je on na Instagramu uz fotografiju sa Edom i momcima iz grupe Rudimental.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR