Start Stars Hot News! Nemoguća misija: Chris Brown želi da obori rekord “One Directiona”

Nemoguća misija: Chris Brown želi da obori rekord “One Directiona”

SHARE

chris

Chris Brown objavio je na Twitteru da planira da obori rekord koji su pre nekoliko dana postavili One Direction, po broju publike u popularnoj emisiji “Today Show”.

Slavni bend nastupio je u petak u Njujorku pred rekordnih 18.000 fanova u ovom jutarnjem programu, a neki od njih počeli su da se okupljaju i šest dana radnije. Chris, koji je poznat i kao Breezy, sada je sebi i svojim fanovima postavio težak zadatak – da obore taj rekord: “Sedam dana dok ne osvojimo ‘Today Show’. Da li mislite da ponovo možemo da oborimo rekord za najbrojniju publiku?” tvitovao je reper.

oned

Pored obaranja rekorda, nastup One Directiona ostaće zapamćen i po tome što je voditeljka Savannah Guthrie čak dva puta pomešala imena članova benda. Prvo je rekla da Liam ima neke vesti, misleći na Zaynovu veridbu, na šta je Liam odgovorio: “O, to zapravo nisam bio ja. To je bio Zayn”, a voditeljka je pokušala da prikrije grešku tvrdeći da je testirala publiku. Drugi lapsus desio se kada je postavila putanje Louisu, ali ga je greškom nazvala Liam, na šta je on ljubazno odgovorio: “Hm, ja sam Louis.”
Pretpostavljamo da će sledeći put zapamtiti njihova imena, pošto se ipak radi o momcima koji su oborili rekord u njenom šouu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR