Start Stars Hot News! Nema više grupe The White Stripes

Nema više grupe The White Stripes

SHARE

Danas je tužan dan za sve obožavaoce dobrog zvuka. Naime, raspali su se White Stripesi.

Jack White i njegova bivša supruga Meg na svojim zvaničnim stranicama su objavili da više neće snimati albume niti nastupati. Dvojac je otkrio kako je milion razloga za razdvajanje benda, no izričito tvrde kako to nije zbog ličnih niti muzičkih razlika među njima, već jednostavno žele da održe ono lepo i posebno u samom bendu.

To će šokirati sve njihove obožavaoce, koji već neko vreme čekaju na novi album White Stripesa. Inače, bend je dosta neaktivan već četiri godine. 2007. godine bili su prisiljeni da odustanu od turneje jer je Meg imala problema s mučninom.

“White Stripesi više ne pripadaju Meg i Jacku. Sada pripadaju vama i možete raditi što želite. Ljepota umjetnosti i glazbe je u tome što traje zauvijek, ukoliko to ljudi žele. Hvala vam što ste s nama podijelili ovo iskustvo. Zauvijek smo vam iskreno zahvalni”, napisali su Jack i Meg u zajedničkoj izjavi na službenoj stranici benda. Bend je osnovan 1997. godine u Michiganu, a ubrzo su svojim izvedbama stekli poštovanje među kolegama i brojne obožavatelje diljem svijeta.

OSTAVI KOMENTAR