Start Stars Hot News! Nema recesije na američkoj televiziji: Oprah, sudija Judy i Charlie Sheen najplaćeniji

Nema recesije na američkoj televiziji: Oprah, sudija Judy i Charlie Sheen najplaćeniji

SHARE

Recesija nije preterano uticala na iznose koje dobijaju najveće zvezde američke televizije. “TV Guide” otkrio je koliko su ove sezone dobili glumci i voditelji koji svakodnevno uveseljavaju publiku na malim ekranima. Prema njihovom popisu, najplaćenija televizijska zvezda ove sezone je Charlie Sheen koji za jednu epizodu serije “Dva i po muškarca” dobije 1,25 miliona dolara. Drugi je njegov kolega iz serije koji glumi njegovog brata, Jon Cryer, sa 550.000 dolara po epizodi.

Nakon njih sledi zvezda megapopularne serije “Dr. House” Hugh Laurie koji zaradi 400.000 dolara za jednu epizodu. Isti iznos dobija i najplaćenija glumica Tina Fey za ulogu u seriji “Televizijska posla”. Ekipa CSI serijala takođe se može pohvaliti relativno visokim zaradama u svetu televizije. David Caruso koji je igrao legendarnog Horatija Canea u “CSI Miamiju” zaradi oko 375.000 dolara, isto kao i koleginica iz serije “CSI Las Vegas” Marg Helgenberger.

Najplaćenija televizijska voditeljka i dalje je nedodirljiva Oprah Winfrey koja zarađuje 315 miliona dolara godišnje, čak 270 miliona dolara više od sudije Judy Sheindlin iz showa “Judge Judy” koja dobije 45 miliona dolara godišnje. Slede David Letterman sa 28 miliona, Jay Leno sa 25 miliona i Conan O’Brien sa 10 miliona dolara godišnje zarade.

OSTAVI KOMENTAR