Start Stars Hot News! Nema je već 11 godina: Slavni se prisetili Aaliyah

Nema je već 11 godina: Slavni se prisetili Aaliyah

SHARE

Prelepa pevačica i model poginula je 25. avgusta 2001. godine, a brojne slavne ličnosti obeležile su taj dan prigodnim porukama.

http://youtu.be/GuWMW7hVdTs

Aaaliyah je bila jedna od najvećih zvezda R&B muzike na prelasku u ovaj milenijum, a život je izgubila u avionu kojim se vraćala u SAD nakon snimanja spota na Bahamima. Kasnija istraga potvrdila je kako je preminula u trenutku, baš kao i drugih osam putnika. Mlada devojka imala je samo 22 godine. Koliko je poštovanje uživala, govore i tvitovi slavnih muzičara među kojima su Drake, Timbaland i Missy Elliot.

http://youtu.be/xcIvIladNnQ

Missy Elliot je o Aaliyah rekla: “Aaliyah, do današnjeg dana ostala si u sopstvenoj ligi! Tvoja muzika je bezvremenska! Nedostaješ nam”. Timbaland je poslao vrlo emotivnu poruku: “Počivaj u miru Aaliyah, nedostaješ nam devojčice”, dok je Mary J Blige poručila: “Dobro jutro Twitter familijo. Uzmimo trenutak da se prisetimo naše sestre Aaliyah. Počivaj u miru.”

http://youtu.be/5oAeoOcpUS4

Drake je naglasio kako se ugleda na Aaliyah: “Počivaj u miru devojčice…U mojim si ušima u svakom šou i govoriš mi koji sledeći korak treba da načinim. Volim te.”Nicki Minaj takođe je svima skrenula pažnju na to koliko poštuje pevačicu: “Počivaj u miru Aaliyah, uvek ćemo te voleti.”

OSTAVI KOMENTAR