888
Ne da mu mira: Kim Kardashian upala na momačko veče svog verenika

Ne da mu mira: Kim Kardashian upala na momačko veče svog verenika

888
SHARE

Iako su jedno drugom obećali da se neće videti dok slave devojačko i momačko veče, Kim Kardashian i Kris Humphries nisu mogli da izdrže jedno bez drugog.

Nakon što je održala svoju devojačku zabavu u klubu Tao u Las Vegasu, Kim se zaputila u obližnji klub gde je Kris imao momačku. Upala je na njegovu zabavu s prijateljicama, ali njemu to nimalo nije smetalo. Poljubio ju je pred celim klubom, a zatim su se njene prijateljice počele da se zbližavaju s Humphriesovim gostima, među kojima su bili Rob Kardashian, Jonathan Cheban, Scott Disick i Lamar Odom.

Zabava je potrajala do duboko u noć. Nije poznato zašto je starleta upala na momačku zabavu svog verenika, jer čini se kako je na njenoj devojačkoj bilo prilično zabavno. Njena sestra Khloe koja je bila organizatorka, angažovala je striptizera niskog rasta koji je skočio na sto i plesao za Kim. “Divna noć”, napisala je Kim kasnije na svom Twitter profilu.

16 KOMENTARA

  1. KO JE NAPISAO OVU RUBRIKU, ODMAH DA DOBIJE OTKAZ -.-‘ “NEDA” JE GLAGOL I PISE SE ODVOJEDNO – NE DA… O_o VI STE KAO NEKI NOVINARI, OSNOVNI PRAVOPIS NE ZNATE -.-

  2. Pusi mu stojeci :’) Ljubomorna kucka.Izgleda kao bojler,naravno da ce da mu upadne na momacko vece,plasi se da on ne nadje neku lepsu od nje.Kompleksi su cudo.

  3. obicna starleta i tolika prasina oko nje……ovaj svijet je propo……wow kakve zvijezde  prije nisi mogao biti popularan ako nemas stvaran talenat i tad nisu postojale starlete ……..cak i voditelji obicnih emisija su morali znati pjevati……;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.