217
Ne zvuči loše: Rebecca Black obradila Rihannin hit “Stay”

Ne zvuči loše: Rebecca Black obradila Rihannin hit “Stay”

217
SHARE

null

Znamo, znamo – zbog očajne pesme “Friday” kojom se proslavila, Rebecca Black ima reputaciju netalentovane pevačice ali njen novi video možda promeni vaše mišljenje.

Rebecca je udružila snage s Daveom Daysom i iznenađujuće lepo otpevala Rihanninu pesmu, za šta i dobija pohvale na YouTubeu. 15-godišnja devojka nedavno je izjavila kako će definitivno nastaviti da snima spotove. “Naravno da ću nastaviti s objavljivanjem videa na YouTubeu. Sve dok ne umrem”, rekla je časopis Billboard. Da li ti se dopada kako sad zvuči Rebecca?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

 1. Nema snimka a i nisam sigurna da zelim da cujem. Friday je bila toliko ocajna, ocigledno je cura veze nema da peva i sta sad odjednom kao naucila? Da,da sa puno obrade i autotjunom. -.-

  • Hvala joyk :)

   Rebecca je uklonila video sa svoje YouTube stranice pre par sati, ne znamo zašto…nije bio ovaj video koji je joyk postavila, ali stvarno nije zvučalo loše :) Čak je bilo daleko više lajkova od dislajkova :)

 2. +9 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

  zasto je jadnica????? pa slatko je otpevala..nije lose,ali nikako nije kao Rihanna..<3333

 3. Da pomenem Ja RiRi zovem RiKi a pisem RiCKi ♥♥♥
  Mislim da nije uopste lose otpevala!
  Ali Rihanna je to najbolje otpevala♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.