Start Stars Hot News! Ne želi vezu: Katy Perry nije zainteresovana ni za Roberta Pattinsona ni...

Ne želi vezu: Katy Perry nije zainteresovana ni za Roberta Pattinsona ni za Johna Mayera

SHARE

katy perry

Ljubavni život Katy Perry postao je glavna tema u brojnim tabloidima, pošto su se pojavile glasine da se ona zbližila sa Robertom Pattinsonom, ali i da se pomirila sa bivšim dečkom Johnom Mayerom. Koja od te dve priče je istinita? Izgleda da nije nijedna.

Naime, sudeći prema najnovijim informacijama, pevačica koja se u decembru 2011. godine razvela od Russella Branda, ne želi vezu ni sa jednim od ova dva momka.
“Mislim da Katy u ovom trenutku nije zainteresovana za ozbiljnu vezu ni sa kim. Previše je zauzeta izlascima i dobrom provodom”, rekao je izvor za Chicago Sun Times.
Pevačica hita “Fireworks” u poslednje vreme sve češće je viđena u društvu zvezde “Twilighta”, otkad je on raskinuo sa Kristen Stewart prošlog meseca. I dok su mediji odmah pretpostavili da između njih ima nešto više, izgleda da su oni samo dobri prijatelji. “Katy je robu pružila veliku podršku otkad je raskinuo sa Kristen. Kristen ima gomilu prijatelja na koje može da se osloni, dok su svi Robovi prijatelji u Engleskoj”, rekao je izvor za HollywoodLife.
Sa druge strane, Katyn odnos sa bivšim dečkom Mayerom velika je misterija, pošto je par, koji je raskinuo u martu, navodno ponovo viđen u zajedničkom društvu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR