175
Ne uznemiravaj! Liam Payne i Leona Lewis u zajedničkoj garderobi

Ne uznemiravaj! Liam Payne i Leona Lewis u zajedničkoj garderobi

175
SHARE

Britanski mediji prenose kako su Leona i Liam bili u zajedničkoj garderobi na jednom humanitarnom događaju, kao i da obezbeđenje nije dozvoljavalo bilo kome da im priđe.

null

One Direction i Leona nastupali su u TV emisiji “Children in Need” a kako prenosi jedan izvor Daily Star Sunday, taj događaj je pokazao da su Liam i Leona vrlo bliski. “Liam i Leona su delili garderobu. Osoblju je rečeno da ni na koji način ne sme da ih uznemirava sat vremena nakon nastupa.”

FOTO: FAME, SIPA

11 KOMENTARA

  1. Jel stvarno? Po meni, ona izgleda ko da mu je mama. Sta, kao, se sa Daniell nije mogao vidjati zbog obaveza, a sa ovom ce stici? Ne razumem, uopste ga ne razumem, zar on ne vazi za najozbiljnijeg, pametnijeg od ostalih momaka? nekome trebaju naocare…….. al stvarno………

  2. Msm, ne bih da zvucim kao hejter, ja ih sve OBOZAVAM, ali ima mnogo lepsih, MLADjIH devojaka. P.S. to je zbog prethodnog komentara :)

  3. nesto se ovdje kuha… liam i leona ce zajedno slaviti Božić a liam je rekao da hoce da ostane singl do kraja godine. a kad je Božić? pred kraj godine.. mozda on tu nesto planira.. sumljiv mi je :) inace mislim da bi bili grozan par.. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.