370
Ne tako lepa uspomena: Taylor Swift “nokautirala” sebe na koncertu u Detroitu,...

Ne tako lepa uspomena: Taylor Swift “nokautirala” sebe na koncertu u Detroitu, polomila zub! (video)

370
SHARE

DcRjd

Posao pevača ume da bude opasan – to su nedavno osetili momci iz One Directiona koje su obožavateljke gađale cipelama, ali za razliku od njih, Taylor Swift povređuje samu sebe!

Jr9DI

Tay je novinarima ispričala detalje o nemilom događaju koji se desio 6. jula, za vreme njenog nastupa u Pitsburgu. Naime, dok je uzbuđeno pevala “I Knew You Were Trouble”, pevačica je uspela sebe da jako udari u usta, nakon čega je osetila kako je polomila deo zuba! “Nadam se da večeras neću polomiti još jedan zub, kao što sam uradila u Pitsburgu”, ispričala je Taylor časopisu Rolling Stone. “Nekad pokušavam da budem vrlo brza sa mikrofonom, čekam da krenem s pevanjem dok mi je mikrofon tako blizu lica. Onda sam povukla mikrofon gore i bukvalno sam udarila sebi aperkat, pravo u zube. Deo zuba zatim je ispao na scenu a ja sam se upitala ‘Koliko je loša situacija. Pitam se koji je to zub i kakvo je stanje.'” Ipak, kao prava profesionalka, pevačica je nastavila nastup!

Autor: Life Content

18 KOMENTARA

    • nikad necu shvatiti vas sa tako ogromnim username-om. brate stavi rec-dvije ko i svi normalni, to ti je username, a ne privatni roman tvog srca.

  1. Jao, kako mi je žao. :( Nadam se da je sada sve kako treba da bude, ovo zaista nije lijepa uspomena. Ali, Tay je ovoga puta pokazala da je surovi profesionalac jer je nastavila koncert. Respect! :D

  2. Jaooooj bas mi je zao nadam se da ce biti sve uredu i da nije nista strasno!!!Ja na ovom snimku ne vidim da se to desilo,ali kako god nadam se da ce biti sve ok!!!
    Tay<3333333333

  3. DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE KAKO MOGU DA POSALJEM PORUKU BRAVOU ILI KAKO SE VEC KAZE, MSM KAKO DA PREDLOZIM CIJI POSTER DA STAVE?? HVALAA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.