132
Ne sledi primer iz svoje pesme: Carly Rae Jepsen misli da je...

Ne sledi primer iz svoje pesme: Carly Rae Jepsen misli da je čudno davati svoj broj momcima

132
SHARE

Carly kaže da je u prošlosti bila vrlo hrabra kad je reč o jurenju momaka, ali da bi joj to sad bilo “vrlo, vrlo neprijatno”.

null

Pevačica kaže i kako je svesna da njena slava ne može da se poredim s onom koju uživaju Justin Bieber ili Katy Perry. Govoreći za AP, Carly je rekla: “Činila sam hrabre stvari zbog ljubavi ranije ili zbog ideje o ljubavi, ali nikad to nisam učinila i prilično sam sigurna da neću, jer bi to bilo vrlo, vrlo neprijatno.”

null

“Ovo je pomalo čudno. Nisam na nivou recimo Justina Biebera ili Katy Perry. Sad sam stalno u hotelskim sobama ili u studiju, pa kad sam napolju, ili sam u šou ili na aerodromu.” Carly kaže da se pitala kakve promene se dešavaju kad postanete slavni, ali ističe da joj to nije donelo mnogo problema. “Paparaci na aerodromu su me pomalo začudili. TMZ me je uhvatio pa su napisali ‘Carly Rae Jepsen nosi sopstveni kofer’, a ja sam bila u fazonu ‘Zar to nije dozvoljeno? Ko treba da ih nosi? Meni je sve ovo novo’.”

10 KOMENTARA

  1. slatka je!pa dobro ako ne zeli da daje svoj broj,ok.njena stvar!ni ja ne bi’ dala nekome koga ne znam broj,iako mi se svidja.ali nema veze! ;)

  2. cao RIRI.ok,ajde na neki stariji post,posto nas je Bravo zamolio da se ne dopisujemo na novim postovima.moze na ovaj od one Scarlett Johannson gde pise da ne dobija uloge zato sto je previse sexy.ok??? ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.